сряда, 17 януари 2018 г.

Как да изберем подходящия мултикукър за своето домакинство - Херметик или Нехерметик?



Нямахме намерение да продължаваме темата за избор на мултикукър с информация точно по този въпрос, но "откритията", които направихме, общувайки с потребители в социалните мрежи (а у нас реално никъде другаде въпросът за избор на мултикукър като чудесен домашен помощник в кухнята не се разглежда, нито обсъжда) ни убеди, че това е логичното продължение на темата.

Ние бяхме изумени да открием, че в социалните мрежи на въпроса "Препоръчайте ми какъв мултикукър да си взема" в 99%  от случаите (за да не бъдем максималисти)  - отговорът на потребителите, вече притежаващи мултикукър, е хорово "Херметиик!". И нататък като мантра, която се набива волю или неволю в главите на горките неосведомени, търсещи и питащи потребители, се изстрелва: "Готви бързо и вкусно!". Ние поне до момента не сме срещнали някакви други съществени аргументи "За" и "Против"Дано все пак някъде да ги има.

При това се оказа, че далеч не всеки потребител разбира разликата между херметик и нехерметик, а и няма много хора, които се сещат да я обяснят простичко и понятно.

Стига се дотам, че търсещите и питащите задават странни (поне за някои от нас) въпроси:   
"Еди-кой-си" модел херметик ли е"?!
"Каква е разликата между херметик и нехерметик"?


Прочетете повече>>>


Няма коментари:

Публикуване на коментар